Prima ballerina i solen

Tillbaka till skolan var det ja, och det gick ju alldeles utmärkt! Nu är det dessutom dags för California State Testing-period för skolan (eller ja, för alla årskurser utom oss seniors) så denna veckan blir inte mycket till skolarbete! (Som vanligt såklart...)

Vädret har varit helt underbart idag, struntade i sun screen i morse - big mistake - blev nästan solbränd bara på vår 30-minuters lunchrast! Eller i och för sig, jag och Natalia (som är de enda 12th graders i vår matteklass) behövde ju inte vara med på deras test prep-lektion, så vi satte oss ute i solen istället.

Nu tittar jag på "Ship of Fools" och är helt förundrad över den ironiska nazism-satir strålar rakt igenom, men att det samtidigt är så svårt att hitta något vettigt skrivet om det (som ju var vår hemläxa i engelskan). Och jag är mycket lycklig att vi är tillbaka från Tennessee nu så vi slipper detta!!!

comment

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.