HSM, not HMS


Underbar dag igår, med er båda
Idag ska rummet packas ihop, allt ska bort, ner i lådor och väskor eller någon annan stans där det inte är i vägen de tre kommande veckorna, eller kanske snarare det kommande året. 
I morgon drar jag till Gamleby, nu ska här spelas!

three high metres and nine long


the jump of the impalas according to Leonard, safari driver.


CA


En hel mil ickesömn! Miljoner grejer som snurrar över, under, inuti, genom och ovanpå huvudet. 


halva meningen med livet

Ett och ett halvt dygn. Kuling. SOMMAR. Ösregn.

Och L, jag kommer inte försvinna.

Ut till kusten
fallens dagar

Trollhättan i festivalglam! Spunnet socker, galna EMD-fans och rand-glasögon överallt! Här är ett klipp från BRIS-galan i höstas och ja, ni ser själva hur det går när divorna inte dyker upp på repet... 4.04
step to the future


"Det är ju ganska bra allmänbildning att veta om länderna ligger i syder eller inte... "  - H

Äntligen är framkallningen på gång!

fredagmorgonmäktigt

 

Jag förstår inte, nu ville den inte låta mig lägga upp fler bilder! Men i alla fall - efter att (omedvetet!!!) ha brutit mot fotoförbudet satte vi (jag, Lingonturken och Tjörnfisa) oss, taggade till tusen, tillrätta inne i salongen tillsammans med alla tjejer med knut, Gryffindor-kappa, kjol, knästrumpor och slips. Sen var det bara att luta sig tillbaka och låta sig bli fullständigt blown away av alla snygga effekter (slemmet!!!), skratta åt varenda replik som allas vår HP-comic relief sa och slutligen snyfta som en dåre i slutet. Har ni inte sett den, se den nu! Har ni det - se den igen! Så fruktansvärt bra!

nu kommer den!Eller ja, det trådlösa pallar inte hur mycket som helst... Men lite godbitar från den här veckan i alla fall! Nu har sommaren kommit igång på riktigt, och jag det drar ihop sig till den stora avresan!!! De här veckorna på landet har varit helt underbara, med en massa besök! Mycket har hunnits med, men mycket tid har även spenderats i solen eller inne med en film. Några båtturer har det allt blivit, dock i mycket varierande väderlek - vattenskideturen i piskande regn var roligast när man väl kommit in i en varm dusch efteråt.
Som ni alla vet, så åtföljs ju alla regnväder av sol, tack gode Gud för det, efter tre dygn med oavbrutet pissregn började jag tvivla... Den där stora solen och 20-25 ° som Bohusläningen utlovade ljög mig rätt upp i ansiktet, och alla de där löftena om sol, bad, båtliv och frisk luft fick ju på stående fot brytas... Förlåt L & J. Men som sagt, sol blev det tack vare lilla  Jo som kom upp och förgyllde tillvaron! Det blev en massa foto, det traditionsenliga blomspelet, lite Alias, legendariskt grillade korvar, allmänt tjat och flum om blomkål, kisshistorier, penispasta och marsvin, säljakt, söndertrasade händer, fötter och rumpor av havstulpanerna efter ett par våghalsiga dopp i vågorna, shopping och dialektträning. 

Men ikväll då - den mytomspunna PREMIÄREN! Den viktigaste av dem alla! 
Det behövs inga ord. Vi ses där.

det här var tänkt som...

en riktig bildbomb, men det ser ut som om det får vänta, det trådlösa nätverket orkar inte med. Men det kommer, det kommer! 

äntligen äntligen sommarÄntligen RIKTIG sommar! 
Grundsund i sin fulla sommarskrud, stort släktkalas för nyblivna 16 och 18-åringar, stoppljusbränna, massa reskassa till USA, J på besök, vattenskidor, söta mystiska presenter, bad i våtdräkt (och utan), foto, foto, ännu mer foto med überobjektivet, blomspel, kvällsdopp, morgondopp, trådlöst internet utanför Folkets Hus, vattenmelon och frukost på övre altanen. Det finns många anledningar till att sommaren är min absoluta favorittid på året! 

eat this glowing mushroom, and they'll all fade away.


Nu sticker jag till landet, och firar födelsedag! Hoppas hoppas hoppas på fint väder.
Här är min och Lingonturkens favoritsång idag.

You be my princess, iI'll be your toad,
I'll follow behind you, on rainbow road.see the world.


41 dagar. 984 timmar. 59 040 minuter. 3 542 400 sekunder.

Nej, vänta. 3 542 397 sekunder.

happiness

onda ryggar och fyrkantiga ögonVilken tid och ork det tar! Men resultat blir det allt. Checka in nya HP-looken på Room of Requirement.be whoever you want to be, i won't judge you


En Kookströja! Inte illa pissat!
Men en osamarbetsvillig symaskin är inget vi tycker om. 

inside in/inside out


Neoniga naglar, isvatten, skönaste solstolen, The Kooks, vattenmelon.
Och planer för kvällen med grekturken. 
Dagen är fulländad.

hjärtliga gratulationer


Allra sötaste kusin, Mirjam, på namnsdagen! 

Aurora - Australia Gustav - Canada Linn - New Zealand Louise - California Lovisa - Australia Matilda - California Tobias - Kenya
Brainroad Films
Who?I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Idag är det , it's
's day today.