everybody knows, it's hard to grow up

Man behöver verkligen mer glitter och glamour i vardagen! Tack för igår flickor, och tack och grattis i efterskott A, den bästa av de bästa! ditt hemligstämplade recept slår allt.

Ikväll ska jag hitta robert mugabes privata blogg, städa halva huset med The Kooks på högsta volym och fundera på varför, varför, varför plötsligt hälften av alla man ser i nordstan en fredageftermiddag har kritvit ögonskugga på insidan av ögonen? Har det blivit coolt att gå runt och se ut som om man har världens tätaste ögon, och dessutom grova skel-problem? 

Ha nu en underbar natt tillsammans, och glöm inte att parlamentet drar igång i morgon igen! Räkna med att jag kommer sitta bänkad, med popcornen i högsta hugg! 


andas
och ja, brogyllens semlor måste vara de bästa i stan! 

den är här!!!

  ögongodis en tisdag. 
naimas örongodis? ABBA såklart.
glöm nu inte den lilla semlan idag!!! 

snö, snö, strålande snö!
vem blir inte helsprattig och helt fånigt barnsligt glad när det snöar, snöar, snöar, snöar och snöar! fram med kameran, och det fort! 

appropå kameror - det är alltid lika roligt när lilla p får i uppdrag att ta "massa" bilder när det händer något speciellt. han får min d60 i händerna, och en timma senare har han tagit 11 bilder! 11 bilder!? jag börjar undra om han någonsin kommer släppa analogfototänket... de stackarna - de vet inte vad de missar! 

och något annat som också gör mig helspattig och barnsligt glad är att det nu, någonstans håller på att födas en liten varelse som snart kommer bli min ! och snart, snart kommer den där svarta, smarta, söta saken med ett hjul som klickar, lite knappar, och en blank baksida att komma hem till mig, och bli min själsfrände för alltid! whopeee!!!! 

"no man is an island"


jag är tillbaka!


illa naima är tillbaka i bloggvärlden, så håll i hatten, för här kommer jag! den här bloggen kommer jag använda som foto-blogg mestadels tror jag. men, kreativitet och inspiration kommer ju och går, så förbered er på ännu en bred och lite halvplanerad, tonårsblogg utan riktigt huvudämne! 

peace out 

Aurora - Australia Gustav - Canada Linn - New Zealand Louise - California Lovisa - Australia Matilda - California Tobias - Kenya
Brainroad Films
Who?I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Idag är det , it's
's day today.