High up, smash down!

Godmorgon Pappsen och grattis på födelsedagen!!! Och grattis (?) första februari till hela svenska folket önskar skruttfia här på andra sidan jordklotet med svullen tumme, helt svullen bak, ömma smalben, sid-whiplash-skador nacken (om man kan få det?), lite ont i halsen och torra läppar - men ett mycket stort och friskt hjärta.

Så ni kan kanske gissa vad jag och hela Rotaryfamiljen (bestående av både mitt distrikts Inbounds (vi som bor här från andra länder) och Outbounds (de som ska iväg nästa år som bor här), Rebounds (som bor här, och var någonstans förra året), Rotex (övriga gamla utbytesstudenter), vår allas kära Glenda som styr hela programmet och en massa Rotarianer och värdföräldrar) spenderade helgen med att göra? Jo, självklart, skidor!!! Mt. Shasta blev det, och vi bodde alla i en gympasal som tillhörde en av alla de 25 kyrkor som fanns i lilla samhället. Som alltid var det en helt underbar helg, man skrattar, gråter, är fruktansvärt barnslig och jobbigt seriös - allt i en salig blandning!
Men skidor (kombinerat med en nattsömn på 2 timmar, enligt pappa...) och lite adrenalinkick av underbart sällskap och toppenväder och helt guddomlig snö bidrar ju allt till att en viss liten Naima tar sats över snowboard-performinghoppet (som är gigantisk och pekar rakt upp i himlen) och inser i luften att det inte var en så bra ide... Landade mjukt (allt är relativt...) på vänster skinka i alla fall, och de snälla sjukvårdarna som har en liten station precis efter det hoppet (och var väl medvetna om att Rotary-barn var ute i backarna, de hade 10 minuter innan fraktat ner stackars Scott som ska till Italien nästa år med några knäckta revben) såg till att jag visste vart jag var och att allt satt där det skulle, och sen packades jag ihop som en burrito och fick åka sjukvårdssläde ner.
Men oroa er inte nu, det är inga brutna ben eller så, bara stukningar och muskelsmärta.. känner mig extra svensk dock - bankad gul och blå. 4 timmar i bil med jätteöm rumpa är definitivt ingenting jag rekommenderar heller!

Skåda här något av vad vi håller på med på våra Rotary-helger!

Skandinaviska klubben!!!

Ungrarna!!! (The hungry hungarians...) Martón dansar och Dori sjunger!

Hela gänget dansar Cotton Eye Joe!

comment
skrivet av: Cecilia

You seem to be having great fun!

2010-02-01 @ 07:35:04
skrivet av: Lisa H

Haha, det misstaget känner jag igen :p Det är helt enkelt inte lika enkelt som på tv ^^

2010-02-02 @ 21:47:16
skrivet av: Kaisa

hey sister!

TACK SO MYCKET for the amazing weekend! loveya2010-02-03 @ 18:10:13

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.