Famillement!"Hogwars"-kockskolan CIA i St Helena, där vi åt mycket god lunch, och de 21+'s i sällskapet fick vinprovning - vad annars gör man i Napa Valley liksom?
Nu har alltså en majoritetsdelegation av Kilhamnarna blivit återförenade här på andra sidan jordklotet. Jonte och pappsen från Göteborg, mamma från Auckland i Nya Zeeland efter sina 3 månader i Melbourne i Australien. Globala famljen, javisst! Hur som helst, vi hade några lugna dagar hemma i Clearlake (jag gick ju i skolan), och de fick se vackra Lake County med all dess charm. Vi kan nu samtyckligt etablera att ja - det är en håla!

I skolan var det lugnt värre, jag hade auditions för skolans musikaluppsättning, och det slutade med att jag nu har rollen som Queen Aggrevate i "Once upon a mattress". Stor roll med några solon, det ska bli väldigt roligt! Vi hade också en konsert med kören på onsdagkvällen, och hela LLHS musikprogram fick visa vad de går för.

På torsdagen begav vi oss vidare till St Helena och fick umgås lite med Léa (som nu är i New York och träffar sin mamma), äta god mat och lyxa till det på spa-hotellet. Dagen efter bar det vidare i regnet till Sacramento och pappas gamla college-kompis Kelly (och hennes familj, pappa Dan, barnen Joshua, Ariadne och Nathan) som var en rolig familj! En riktig upplevelse! Jag var tyvärr sjuk och spenderade större delen av tiden där i sängen, men fick en sista kväll med trevlig cello-piano-improvisation med Dan i alla fall!

Nu så sitter vi (efter en god påskmiddag i gårkväll, ett dopp i poolen i morse och frukost på Denny's) här i Monterey och ska idag ut och se på denna lilla staden! Ibland är det allt skönt att vara på riktig semester! Det känns skönt att vara ute på resande fot igen, 1 hel vecka och 3 hela dagar i skolan efter Hawaii blev lite för mycket nästan!!

comment

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.