Livstecken

Det var ett tag sen sen sist, har vart tufft nu det senaste. Alla pratar om den där gigantiska berg- och dalbanan av känslor och hemlängtan som man är fastkedjad i som utbytesstudent. Ja - den är värre än både Balder och Kanonen. Och det är som alla säger, man har inte en aning om vad det är man ger sig in på. 
Så, det har vart mycket. Och nu är det sent och jag orkar inte skriva mer, men jag återkommer.

Här kan ni läsa om vad jag gjorde nu i helgen! Ni ska veta hur underbart det är med alla fellow utbytesstudenter som är här i området! 

Japp, det drar sig till Halloween, och det obligatoriska är ju pumporna! Efter en noggrann valprocedur utanför Safeway (Hemköp typ), hittade vi tillslut våra favoriter, så Jake, Lori och jag gjorde varsin! Och när det ändå är uppe så kan man ju säga att Halloween är STORT här. Folk pyntar sina hus, som inför jul, med spöken, pumpor, spindelnät, ljus, hela faderullan! Dock inte min värdfamilj, pumpor och lite annat får räcka. Men vår granne mitt över vägen, han har gone crazy med dekorationen i sin trädgård - spöken, häxor, pumpor, skelett och massvis med fejkgravstenar i plast och ljus i HELA trädgården. Mysigt värre! 

comment
skrivet av: Cecilia

skulle vara kul med en bild på grannens trädgård också...

2009-10-28 @ 08:53:25
skrivet av: Lisa

Haha, kul! :p Skillnad mot i Sverige! Hoppas du mår bra och har kul. Miss U <3

2009-10-28 @ 18:58:14
skrivet av: Anna woxlin

naima.

skype nu i helgen? i need it. I love youYOU

YOU AND YOU

2009-11-05 @ 23:00:31

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.