imagine whirled peaceHittade några bilder från mitt första försök med ett baseball-trä i handen! En liten video (bara några svingar) hittar ni längst ner i inlägget! 

Okej, idag var det soccer practice, och det var HOT! I bilen på väg dit visade termometern på 105 grader Fahrenheit, vilket är en sisådär 40-41 grader Celcius... Men, vi tränar på ändå, med en stor kylbox med is där alla vattenflaskorna hålls kalla. Så är det bara att köra på! Jobbigt är det, man svettas som en gris, men jag tycker mer synd om alla football-spelarna, som måste ut i den här värmen med alla sina skydd och allt! Det är ju nästan hockeyvarning på den utrustningen!

Nu håller vi på och packar (okej, Jake sitter vid tv:n, jag bloggar, Jim är på softball practice och Lori är väl i bilen på väg hem, men ändå. Vi håller på.) inför en liten resa ut till kusten här uppe. Vi bor i Mendocino, men när Lori är på konferens hela dagen där i morgon, så kommer jag, Jake och Jim antagligen åka upp en bit norrut och titta lite på Fort Bragg (dit vi även ska med soccer laget på skolan på någon turnering nästa helg) också. Ska bli både kul och lite skönt att komma ut mot havet litegrann, alla säger att det är betydligt kallare där. Eller ja, svalare åtminstone. Så vi ger väl oss iväg ikväll någon gång när alla har fått ordning på sina grejer! 

När vi sen kommer hem på fredag, så ska vi bara hem och vända, och sen iväg till den första stora Rotary Orientation Trip. Då samlas alla Inbound Exchange Students (alltså vi utlänningar som kommer hit) och förhoppningsvis alla våra respektive värdfamiljer/föräldrar från detta distriktet (5130). Väl där får vi lära känna varandra litegrann, och bli dränkta i info av Rotary-gubbarna, massa tips om hur man skall hantera hemlängtan osv. Tror jag. Men, det är inte allt, detta kommer vara en sorts liten camping trip, så alla bor i tält, och på lördag så kommer vi få prova på lite riktig White Water Rafting, det vill säga typ forspaddling i stora uppblåsbara båtar! Det blir nog riktigt spännande! 

På söndag, på väg hem från the Orientation, så ska vi ta vägen förbi Sacramento och se lite på the capital of California! Så äntligen blir det lite riktig shopping!!! (don't worry, Anna, din lista är självklart med!) 
comment
skrivet av: annahita

haha, grymt naima! Baseball är bäst! :D

2009-08-20 @ 17:09:15
skrivet av: Lisa

Snyggt, haha :P Saknade dig idag :(

2009-08-21 @ 00:01:17
skrivet av: Johanna

Naima (och alla ni andra som kanske läser detta)! Du har väl röstat på mig och bror! :Dhttp://www.cornflakes.se/ -> fototävling -> sortera efter röster -> följande 7 bilder -> rösta på oss! :Doch för allt i världen! Rösta INTE på de som för tillfället ligger på plats 10. De är våra konkurrenter!

2009-08-21 @ 12:32:17
url: http://verify.webblogg.se/

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.