Det var väst vilket Safari!


Men jo, det var både värst och väst! Western Safari Trip - två veckor, 60 utbytesstudenter, en buss, en van, en truck och en trailer. Hela västra USA. Nu sitter jag här med de bästa minnen, erfarenheter och relationer någon kan ha. Men också totalt uppriven från de avsked jag tvingats ta. Och mer väntar.

Jag är fortfarande där, på toppen av Half Dome i Yosemite (på bilden), simmandes i Colorado River på botten av Gran Canyon, dansandes runt hela natten i en limo i Las Vegas. Jag är fortfarande den den som alla kommer till för solkräm/vaseline/vatten/granola bars (yeah, I'm the mama) på Disneyland, Universal Studios och Sea World. Jag njuter fortfarande av susandet i öronen på cykeln nere i Yosemite Valley, av dånandet från det gigantiska vattenfallet som vi blev helt dränkta av från 50 meters avstånd och nästan tog våra liv bara när vi klättrade ut på klipporna för att komma närmare. Jag sitter fortfarande på bussen och diskuterar med mina nyfunna syskon från helt olika delar av världen, konversationer som börjar med Harry Potter och slutar i kärnkraftverk. Jag skrattar, gråter, pratar, sjunger, sover, studerar stjärnorna och lever fortfarande med några av de mest underbara personer i hela världen, från hela världen. Jag är fortfarande där.

För tillfället får ni nöja er med denna extremt vackra bild på mig uppe på Half Dome (som är 2 700 möh), det stupar sisådär 1,5 km rätt ner från där jag står. Jag har nu exakt 3 dygn kvar här i Clearlake innan jag lämnar detta hemmet för att återfinna mitt gamla. Bear with me, mer bilder kommer. Så småningom.

comment
skrivet av: Johanna

Naima. Jag blir helt tagen typ! :o Vilket år du har haft! Och vilka två senaste veckor!

2010-07-14 @ 01:13:36
url: http://verify.webblogg.se/

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.