nu kommer den!







Eller ja, det trådlösa pallar inte hur mycket som helst... Men lite godbitar från den här veckan i alla fall! Nu har sommaren kommit igång på riktigt, och jag det drar ihop sig till den stora avresan!!! De här veckorna på landet har varit helt underbara, med en massa besök! Mycket har hunnits med, men mycket tid har även spenderats i solen eller inne med en film. Några båtturer har det allt blivit, dock i mycket varierande väderlek - vattenskideturen i piskande regn var roligast när man väl kommit in i en varm dusch efteråt.
Som ni alla vet, så åtföljs ju alla regnväder av sol, tack gode Gud för det, efter tre dygn med oavbrutet pissregn började jag tvivla... Den där stora solen och 20-25 ° som Bohusläningen utlovade ljög mig rätt upp i ansiktet, och alla de där löftena om sol, bad, båtliv och frisk luft fick ju på stående fot brytas... Förlåt L & J. Men som sagt, sol blev det tack vare lilla  Jo som kom upp och förgyllde tillvaron! Det blev en massa foto, det traditionsenliga blomspelet, lite Alias, legendariskt grillade korvar, allmänt tjat och flum om blomkål, kisshistorier, penispasta och marsvin, säljakt, söndertrasade händer, fötter och rumpor av havstulpanerna efter ett par våghalsiga dopp i vågorna, shopping och dialektträning. 

Men ikväll då - den mytomspunna PREMIÄREN! Den viktigaste av dem alla! 
Det behövs inga ord. Vi ses där.

comment
skrivet av: J

Det är helt sjukt! Tänkte på det på bussen hur fruktansvärt tomt det kommer att bli utan dig Naima! Men du är så otroligt modig och bra så att du kommer att klara det galant. Det är bara en fucking månad kvar!!! Sen kommer du att ha ett galet bra år! Jag är övertygad om det! <3

2009-07-15 @ 17:37:46
url: http://verify.webblogg.se/
skrivet av: N

HÖRRU - det är bara en fucking månad kvar!!!! och du kommer ha det galet bra år!!!!!!!!! det måste du !!!! <3

2009-07-15 @ 17:48:55
url: http://peacefactory.blogg.se/
skrivet av: Annahita

Det slår mig nu med :(, och tänk att idag har hälften av sommarlovet gått :/, btw, vad brun du har blivit naima! <33

2009-07-15 @ 21:17:29
skrivet av: Louise

sv: ja allt är bara galet. snart är det vår tur att stå på Arlanda..! Vi kommer allvarligt vara dödligt trötta när vi kommer till Kalifornien haha

2009-07-15 @ 23:17:00
url: http://louiselb.blogg.se/
skrivet av: M.e.n.n.a.h

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 300 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

2009-07-15 @ 23:27:57
url: http://mennahs.blogg.se/
skrivet av: Matilda i USA

Ja den verkar jätte bra :) Vart ska du bo? För du ska också plugga i USA eller?

2009-07-16 @ 21:29:59
url: http://fflach.blogg.se/
skrivet av: Matilda i USA

Vad kul :) Jag åker med EF. Den 5 augusti :) DU?

2009-07-16 @ 21:53:27
url: http://fflach.blogg.se/

comment here:

jag heter
remember me?

e-mail address (will not be published):

url/blogg address:

commentr:

trackback
Who? I am Naima - someone who loves life, playing the cello, photography, dancing, friends and simply most fun things in this world. After my year as an exchange student in the States I have had my eyes opened for the rest of this globe and all its wonderful people to meet and places to see.


Today is , it's
's day today.